Salut

Servei d'Urgències Municipal (SUM)

lacalartv

El Servei d'Urgències Municipal, SUM, és un cos d'emergències, finançat íntegrament per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. Existeix des de l'any 2000 i està format en l'actualitat per cinc Tècnics en Transport Sanitari, titulats en DEA i dues Diplomades Universitàries en Infermeria, especialitzades en Urgències i Emergències.

Funciona 24 hores al dia, els 365 dies de l'any. L'activació d'aquest servei és a través del nostre telèfon 977 45 70 00 o Policia Local 977 49 39 49.

Disposem de:

  • Dues Mercedes Sprinter equipades com a UVI mòbil, o sigui amb capacitat per realitzar una atenció bàsica i avançada, amb desfibril·lador semiautomàtic i Monitor desfibril·lador Lifepack 12, a més de respirador automàtic, medicació, material específicament pediàtric, aspiradors de secrecions, escalfador de sèrums i un llarg etcètera.
  • Les dues unitats estan preparades per a intervenir en cas d'una catàstrofe en la qual excepcionalment s'hagués de disposar de més recursos dels habituals.
  • Nou sistema de navegació GPS per polígon i parcel·la de finca rústica, cedit per la Policia Local de L'Ametlla de Mar.

Centre d'Atenció Primària (CAP)

lacalartv

El centre d'atenció primària (CAP) és el primer lloc on cal anar quan es té un problema de salut o quan es vol prevenir d'alguna malaltia. Ofereix assistència sanitària i social, i serveis de promoció de la salut, d'atenció preventiva, curativa yrehabilitadora.

El CatSalut assigna a tots els ciutadans i ciutadanes un equip d'atenció primària i un CAP de referència segons el lloc de residència. Als pobles més petits, sense CAP, l'atenció primària s'ofereix en els consultoris locals.

Els serveis que s'ofereixen en aquest CAP són:

  1. Equip d'Atenció Primària de L'Ametlla de Mar - El Perelló
  2. Servei d'Atenció Continuada de l'Equip d'Atenció Primària L'Ametlla de Mar - El Perelló

Atenció! Per programar una visita amb el vostre metge o el vostre pediatra als centres gestionats per l'ICS ho podeu fer a través de la següent plana web utilitzant la vostra identificació o tarja sanitària individual.