Premsa i comunicació

Des de l'Àrea de Comunicació de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es compta amb l'emissora municipal, la Cala Ràdio, la Revista Des dels Quatre Cantons i el portal multimèdia la Cala RTV.
A més, des del més de febrer d'aquest 2014, amb la voluntat de comunicació pública i, per tant, d'informar al màxim de gent possible del municipi, va nàixer el Butlletí Setmanal, gratuït, en format paper que comprèn les notícies destacades de la setmana. D'altra banda, els usuaris registrats reben la versió online del Butlletí. A més, els mitjans locals són presents tant a Facebook com Twitter.

La Cala Ràdio, 30 anys de ràdio local

lacalartv

La Cala Ràdio va començar a emetre el febrer de 1984 a través del 99.0 del FM i després va canviar a la freqüència actual, al 107.3 FM. Des de la costera de Sant Roc des d'on es van de fer els primers passos com a ràdio amateur han passat 30 anys fent ràdio de proximitat. Avui oferim una programació pròpia de 24 hores amb el treball conjunt amb les EMUTE (Emissores Municipals de les Terres de l'Ebre) i la Xarxa (http://www.laxarxa.com/). Ens pots trobar a la segona planta de la Casa de la Vila.

La Cala RTV, portal multimèdia

lacalartv

La Cala Ràdio al 2009 sofreix una metamorfosi i es converteix amb la Calartv. Així va nàixer el portal multimèdia www.ametllamar.cat/lacalartv on es pot trobar informació del municipi en format àudio, vídeo i text. A més, es poden descarregar els continguts per estar informat quan vulguis i com vulguis. Un portal web connectat amb les xarxes socials Facebook (https://www.facebook.com/lacalartv) i Twitter (@lacalartv).

Els Butlletins setmanals

lacalartv

Setmanalment des de l'Àrea de Comunicació s'elabora un recull de notícies destacades que es distribueixen en format paper i online cada divendres. El Butlletí Setmanal en format paper es pot trobar a diversos punts de distribució del municipi com la Casa de la Vila, el Cem, la Biblioteca Dr Frías, el Casal d'avís, el CAP, el Telecentre, entre d'altres. Per rebre el Butlletí Online només cal enviar un correu a lacalartv@ametllamar.cat i escriure a l'assumpte subscripció butlletí.

Des dels Quatre Cantons, la revista

4cantons

Revista mensual amb tota l'actualitat del municipi. Va nàixer el 1980 en blanc i negre i de pagament. Després de més de tres dècades d'existència es va transformar en una revista mensual, a color i gratuïta, que a més d'informar es convertí en testimoni de la història del municipi.

Per poder veure alguna de les edicions de la revista ho podeu fer al següent enllaç.