Com arribar-hi?

Ubicació de l'Ametlla

L'Ametlla de Mar es troba situada quasi al centre del Golf Sant Jordi, al sud de Catalunya (Espanya), concretament al límit Nord-Est de la comarca del Baix Ebre, banyada per les aigües del mediterrani occidental. Per ser més exactes la posició en coordenades UTM és 40º52'59,5''N i 0º48'06,68"E.

Com hi podem arribar?

Amb cotxe
Per l'autopista AP-7 sortida 39 o per la carretera N-340.
Amb tren

També es disposa d'accés a la línia ferroviària Barcelona - València de l'empresa RENFE.

Amb avió
Disposem de dos aeroports en les proximitats de la vila. El més cercà és l'aeroport de Reus (a 35 km) i l'altre és l'aeroport de Barcelona (a 140 km). Per contactar amb l'aeroport de Reus ho podeu fer al telèfon 977 771 911 i per contactar amb el de Barcelona podeu trucar al 932 983 838. Els aeroports de Reus i Barcelona no tenen connexió directa amb l'Ametlla de Mar.
Amb autobús

La línia regular que arriba fins a Tortosa, i que es fa tots els dies de dilluns a divendres feiners durant tot l’any. Línia que s’anomena: Línia regular de L’Ametlla de Mar – El Perelló – Tortosa amb filloles, (i passa per: L’Ametlla de Mar, El Perelló, L’Ampolla, Camarles, Els Lligallos, L’Aldea, Ferreries, Tortosa (estació d’autobusos. Andana 10).

Servei regular que connecta amb les urbanitzacions durant el període no lectiu d’estiu de dilluns a diumenge festius inclosos.
Servei d’estiu. L’Ametlla – El Perelló – L’Ampolla.

Per contactar amb Autocars Plana ho podeu fer al telèfon 977 553 680 o a través del web www.empresaplana.cat.

Atenció! Dades extretes de la plana web de l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar. Per més informació faci clic aquí.