Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Generalitat encara no ha decidit si concertarà noves places per a les residències de l'Ametlla de Mar i d'Amposta

06 . Mai, 2016 a les 13:30
per drodriguez a La notícia del dia
1376 reproduccions
Acabada l'obra el 2012 amb 125 places -de les quals gairebé la meitat havien de ser concertades, a banda de 25 més centre de dia- la residència continua encara tancada i sense funcionar. I de moment, el Departament de Treball, Afers Socials i Família encara no ha decidit si s'assignarà a l'Ametlla de Mar alguna de les noves places concertades que té previst el Govern de crear aquest 2016.

La consellera Dolors Bassa diu que «nosaltres el que intentarem és arribar on puguem» però avisa que les noves places no serviran per omplir una residència «ni la de l'Ametlla, ni la d'Amposta -que es troba en una situació similar- ni cap». Assegura que serà un increment per a tot el país en funció d'on siguin més necessàries.

Bassa també ha volgut remarcar que la residència de l'Ametlla de Mar va ser un projecte impulsat i executat des de l'autonomia de l'anterior govern municipal sense l'acord o la participació directa de la Generalitat.

Tot i això, la consellera però s'ha mostrat predisposada a trobar una solució per a la població segons assegura l'alcalde Jordi Gaseni, que ha mantingut diferents reunions amb Bassa perquè afirma «l'objectiu principal és obrir la residència d'avis i això ho tenim claríssim».

«Tenim una esperança posada en l'aprovació dels pressupostos del 2016 i també de l'aprovació del pla de xoc» a la vegada que s'acabi de definir el repartiment de places concertades, assegura Gaseni.

«Estem treballant de costat amb la Generalitat perquè l'Ametlla de Mar tingui aquestes places i després veurem quines possibilitats tenim per posar-ho en marxa» donat que actualment hi ha un contracte signat amb l'empresa adjudicatària del servei i hi ha una sèrie de condicionants.

Tot i això, l'Ajuntament estudia totes les opcions, entre les quals hi ha la de donar-li una altra utilitat a l'edifici. «L'objectiu principal és obrir la residència però com sempre hem dit el que no farem mai destinar uns diners a un equipament tancat» que avui dia suposa un deute milionari, que havia de costar a les arques municipals 8 milions d'euros en deu anys.


respostes a "La Generalitat encara no ha decidit si concerta..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,20 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007