Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La residència de l'Ametlla de Mar és una de les prioritàries de la Generalitat per rebre places concertades

12 . Set, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
2179 reproduccions
La Generalitat ha confirmat que la residència de l'Ametlla de Mar és una de les prioritàries per rebre places concertades. Així ho va dir el secretari d'Afers Socials i Famílies, Francesc Iglesies, en una visita al territori el passat divendres.

El govern català ha anunciat que crearà 233 noves places en residències i centres de dia a les Terres de l'Ebre, el que suposa una inversió de més de 2,6 milions d'euros. Iglesies ha apuntat que «Amposta, Tortosa, l'Ametlla de Mar són indrets en els quals hi ha llistes d'espera importants i una demanda acreditada que amb tota seguretat haurem d'atendre». 

Iglesies ha explicat que aquest nombre de places inclouen tant places residencials com d'atenció diürna i de serveis ocupacionals amb l'objectiu de «millorar la qualitat de vida de la població i a la vegada escurçar les llistes d'espera»

La conselleria farà públic a l'octubre com distribueix aquestes places i, per tant, encara queda pendent saber quantes se'n destinaran a l'edifici residencial del municipi, que continua posant-se a punt per obrir portes el més aviat possible. 

L'Onada, l'empresa que gestionarà l'equipament per la gent gran, ja ha començat la selecció de personal a través del Telecentre. D'entre els llocs de feina que se sol·liciten hi ha gerocultors, infermers, fisioterapeutes o educadors i treballadors socials.respostes a "La residència de l'Ametlla de Mar és una de les..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 875,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 82
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007