Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Festival de patinatge artístic el diumenge a l'Escola Sant Jordi

16 . Jun, 2016 a les 09:00
per gfigueres a La notícia del dia
1594 reproduccions
El Club de Patí La Cala organitza per aquest diumenge dia 19 de juny a partir de les  5 de la tarda i a la pista de l'Escola Sant Jordi el primer Festival de Patinatge Artístic amb la participació dels integrants del club local a més dels clubs del Perelló, Deltebre i Riudoms. Aquest serà el colofó a la primera temporada d'aquesta jove i recent creada entitat que ha aconseguit competir en la modalitat de patinatge artístic en la seva primera temporada.
A més, l'equip de hoquei de categoria benjamí que s'està creant disputarà dos tornejos amistosos al llarg del cap de setmana. El primer, dissabte dia 18 a Amposta on competirà amb el Club Patí Amposta i el Club Patí Riudoms, i diumenge dia 19 al matí a Cambrils en un torneig amb gran participació de clubs d'arreu de Catalunya. El Club Patí La Cala s'ha marcat com a objectiu inscriure equips prebenjamí i benjamí en competició oficial la pròxima temporada i la creació d'un equip d'hoquei femení que serà pioner a les Terres de l'Ebre i el segon a la demarcació de Tarragona per darrera del Reus Deportiu. Josue Lidón, monitor del Club Patí La Cala, "aquest primer any ens ho prendrem com un aprenentatge, però volem començar a competir i agafar experiència. La llàstima és que ens tocarà anar a jugar els nostres partits a Tortosa, ja que aquí al poble no tenim les instal·lacions adequades".
El Club Patí La Cala i Actiesport organitzen per aquest estiu, del 4 de juliol al 2 de setembre un Campus d'Estiu, que complementarà activitats de patinatge amb d'altres d'aquàtiques, tallers, jocs i classes d'anglès. Els nens i nenes d'entre 3 i 14 anys podran gaudir d'un ampli ventall d'activitats i combinacions horàries de les 9 a les 14 hores pel matí i de les 16 a les 19 hores per la tarda. Els interessats poden demanar informació a ainfo@actiesport.es o als telèfons 637192869 o al 673022028.


respostes a "Festival de patinatge artístic el diumenge a l'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,27 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 111
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007