Màx: º C, mín: º C

En directe

Les notícies de la Cala Ràdio amb amb Daniel Rodríguez i Francesc Callau

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El CAP renova la direcció amb el Dr. Enric Bachrani al capdavant

21 . Jul, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
2765 reproduccions
El centre sanitari de més proximitat compta amb una nova direcció. El Dr. Enric Bachrani és, des d'inicis de mes, el nou director de l'Equip d'Atenció Primària (EAP) de l'Ametlla de Mar i el Perelló, i per tant del Centre d'Atenció Primària (CAP) de la població així com del consultori local del municipi veí.

Bachrani arriba en substitució de l'equip que encapçalava el Dr. Manuel Madueño, qui ara desenvolupa noves tasques en altres centres de salut del territori. Des de la gerència territorial de l'Institut Català de la Salut (ICS) expliquen que ben aviat es nomenarà un referent de gestió i serveis per a l'EAP.

Les prioritats, ara per ara, són l'atenció als pacients donat que la població s'augmenta pel nombre de visitants. Tal com explica el mateix nou director, «estem en plena època d'estiu i l'objectiu és tenir ben atesos els pacients. De cara al setembre arrancarem nous projectes, i establirem relacions en les entitats socials i en els altres serveis sanitaris del municipi».

Aquest dimecres al migdia, el nou director acompanyat per la directora d'Atenció Primària a les Terres de l'Ebre, Maria Ferré, van reunir-se amb l'alcalde, Jordi Gaseni, i el regidor de Sanitat, Joan Manel Tello, per fer una primera presa de contacte sobre les necessitats actuals del CAP i quin és el projecte que es pretén desenvolupar a escala sanitària.

El regidor de Sanitat ha valorat molt positivament el canvi, emmarcat dins «d'una sèrie de canvis en la política de les direccions de l'ICS». «Tenim un director nou, a més del territori, i això ens obre moltes possibilitats per millorar allò que no havíem pogut aconseguir» diu Tello, fent especialment referència a «una millor coordinació entre el CAP i el SUM».

L'Equip d'Atenció Primària de l'Ametlla de Mar i el Perelló atén una població d'11.000 habitants, aproximadament, que correspon als nuclis urbans, les urbanitzacions de les Tres Cales, Sant Jordi d'Alfama, Marina Sant Jordi, Calafat, Roques Daurades; i les zones de disseminats.


respostes a "El CAP renova la direcció amb el Dr. Enric Bach..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 726,23 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007