Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El govern municipal reclama que la Generalitat concerti noves places el 2017 per poder obrir la Residència

18 . Nov, 2016 a les 11:00
per drodriguez a La notícia del dia
1013 reproduccions
Després que la conselleria de Treball, Afers Socials i Famílies anunciés noves places col·laboradores per a residències geriàtriques, per enguany i l'any vinent, des de l'equip de govern ha sol·licitat novament a la Generalitat de Catalunya que concerti places geriàtriques de cara el 2017, per poder obrir la Residència d'Avis de l'Ametlla de Mar.

Les places col·laboradores són per a residències en actiu, on el Govern i la persona usuària cofinancen la plaça. Un model que no serveix per a la de l'Ametlla de Mar que està tancada. Així ho explica l'alcalde Jordi Gaseni, que remarca s'ha d'anar a la recerca del concert i les previsions econòmiques són optimistes tenint en compte que la Generalitat invertirà només en places col·laboradores més de 8 milions d'euros.

A la vegada, el batlle remarca que els ajuts atorgats actualment demostren la bona predisposició del Govern en impulsar les residències geriàtriques. Gaseni també ha puntualitzat que la Residència d'Avis de la població és un nou equipament, i és així com la Generalitat ho té en compte, i insisteix en el fet que la lluita és perquè s'inclogui en els pressupostos del 2017.


respostes a "El govern municipal reclama que la Generalitat ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007