Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

22 . Set, 2010 a les 09:28
per gfigueres a Les notícies
2018 reproduccions
Obrim l'informatiu de La Cala RTV de dimarts, 21 de setembre amb la noticia del trasllat de l'antena de telefonia mòbil que hi ha a l'escola Sant Jordi a l'antic aparcament de camions d'entrevies. I seguim a La Cala amb el començament del degoteig d'informacions derivades de l'aiguat de divendres. En aquesta ocasió Joan Maria Roig (CiU) demanarà al Senat fons estatals per a pal·liar els danys causats per la pluja. També CiU, juntament amb el PSC a l'Ebre treuen pit de tirar endavant la Llei que 'blinda' els correbous. I a la demarcació, la polèmica per manca de personal enterboleix la inauguració de les noves urgències del Joan XXIII a Tarragona i els casos d'Alzheimer representen la meitat dels 10.000 historials de la Unitat de Trastorns Cognitius del Pere Mata. Als esports, tornem a La Cala per donar-vos els resultats del partits amistosos del futbol base i els compromisos del pròxim cap de setmana quan diferents categories del futbol-base comencen la lliga.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 760,83 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 169
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007