Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La residència comptarà amb un espai destinat a persones amb discapacitats físiques

19 . Set, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
1526 reproduccions
La residència d'avis de l'Ametlla de Mar comptarà amb un servei més quan es posi en funcionament. El Departament d'Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha anunciat que es concertaran una quinzena de places per a persones amb discapacitats físiques.

L'equipament calero es convertirà així en un centre de referència, ja que fins ara aquestes persones havien d'anar a centres barcelonins per ser ateses, donat que no existia cap equipament disponible a Tarragona.

Així ho va donar a conèixer l'alcalde Jordi Gaseni, el passat divendres en una entrevista a La Cala Ràdio. L'alcalde ha explicat que una de les ales de l'edifici aniria destinat a aquest nou servei, i que permetrà «comptar amb més professionals i també esdevenir referents no només a Terres de l'Ebre, sinó a la província».

Gaseni també ha celebrat que el govern català hagi posat com a prioritària la residència calera, per rebre places concertades dins el paquet de 233 places de residència i centre de dia destinades per enguany a les Terres de l'Ebre. «Pas a pas anem avançant» ha subratllat l'alcalde.

Està previst que el pròxim mes d'octubre, el Departament faci pública la distribució d'aquestes places concertades.


respostes a "La residència comptarà amb un espai destinat a ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 695,05 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007