Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Generalitat confirma la seva voluntat per obrir la residència d'avis de l'Ametlla de Mar

21 . Abr, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
2405 reproduccions
La conselleria de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat ha assegurat la seva prioritat en posar en funcionament la residència d'avis de l'Ametlla de Mar. En una entrevista a la directora dels Serveis Territorials, Rossana Fatsini, que publica aquest divendres el setmanari l'Ebre, explica que l'objectiu és aconseguir les places necessàries per poder obrir portes, però que alhora sigui viable.

Fatsini, que reconeix no es podran concertar les 120 places que disposa la residència, ha remarcat la intenció de fer el possible per concertar les màximes places a l'Ametlla de Mar. Aquesta gestió es basa en funció de dos criteris, la necessitat que té el territori d'aquest recurs i la titularitat de les residències, en aquest cas pública.

La directora afirma que el municipi compleix amb els dos criteris i per això té una alta prioritat. «Primer és la prioritat territorial la que marca el territori i en aquest sentit l'Ametlla quedaria inclosa perquè el Baix Ebre és la comarca de les Terres de l'Ebre que té un alt grau de prioritat i també per un segon criteri que és el de concertar places en algun dispositiu públic o que se li hagi fet una aportació de finançament públic», constata.

«Des del Departament s'ha dit, en tot moment, que hi ha interès a obrir la residència de l'Ametlla, sobretot perquè s'adiuen els dos criteris que tenim com a prioritaris. No podem concretar encara de quantes places podrà disposar ni quan podrem obrir-la. Estem treballant en això, no és fàcil perquè administrativament és una tasca complicada, però l'interès d'obrir-la hi és», destaca la directora dels Serveis Territorials.

De fet, tant l'Ajuntament com la Conselleria estan en converses, des de fa mesos, per fer efectiu aquest concert. Davant d'aquesta voluntat, l'alcalde Jordi Gaseni ha volgut celebrar el compromís de la Generalitat per concertar places a la residència. Sobretot destaca el canvi de rumb del govern català, després que els pressupostos d'enguany contemplin una partida per obrir noves residències.

«Amb el treball que hem pogut fer, hem pogut reconèixer que la nostra residència és prioritària i nosaltres continuem amb la feina d'insistir que les places concertades puguin ser suficients per poder fer que la residència sigui viable, i també ens agradaria que com més aviat millor poguéssim fer públiques aquest nombre de places que es podran concertar que són les que han de fer possible aquesta obertura», comenta l'alcalde.


respostes a "La Generalitat confirma la seva voluntat per ob..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 972,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 52
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007