Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Onada S.L gestionarà la Residència i centre de dia de l'Ametlla de Mar

11 . Gen, 2013 a les 13:53
per gfigueres a La notícia del dia
3660 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar finalment  seleccionà, a data del 21 de desembre del 2012, a l'empresa especialitzada en la tercera edat l'Onada S.L per gestionar la Residència i centre de dia del municipi. Una Residència que es preveu que s'inauguri a finals de mes de febrer. El dret d'explotació de l'empresa és per un termini de 40 anys. L'import net del lloguer anual a pagar a l'Ajuntament que assumeix l'Onada és de 2.300 € per plaça, sempre que s'assoleixi el 47% d'ocupació.

El pas immediat actual és equipar el centre. L'empresa realitzarà una inversió per l'equipament per import de 1.100.000 €. La inversió total es realitzarà durant el primer any d'inici d'activitat.
La Residència disposa de 120 places de residència i 28 de centre de dia. Amb l'acord establert amb la Generalitat es comptarà amb una trentena de places concertades i d'un mínim de 10 més en règim de prestació vinculada, és a dir, on els sol·licitants tindran una part subvencionada. L'objectiu és assolir durant el 2013 entre 50 i 60 places concertades, segons el consistori calero.
D'altra banda, l'Ajuntament espera que la Residència i centre de dia també es converteixi en una font d'ocupació amb la previsió que en un primer període creï una cinquantena de llocs de treball que s'espera augmentin els anys posteriors.
 "En poques setmanes tindrem la posada en marxa de la Residència i Centre de dia. Un projecte social i de dinamització econòmica, de referència al Territori. D'aquesta manera, s'oferirà un millor servei social  a les famílies del municipi i, a la vegada, el nostre objectiu és reduir l'atur a la localitat", explica Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar.
 
L'obra de la Residència va tenir un pressupost de 4.744.681,05 milions d'euros, amb IVA exclòs, que l'Ajuntament calero ha finançat amb fons propis.


respostes a "L'Onada S.L gestionarà la Residència i centre d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 685,53 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 193
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007