Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Lluís Salvadó explica a la Cala els passos cap a la Independència

31 . Mai, 2013 a les 12:12
per gfigueres a La notícia del dia
2657 reproduccions
El secretari general adjunt  d'ERC va explicar a l'Ametlla de Mar els passos a seguir per arribar a una Catalunya Independent. Aquesta xerrada s'emmarca en la campanya informativa impulsada des d'ERC que recorre els municipis catalans.

Sota la proclama "2014 Decidim LLibertat" ERC realitza una campanya informativa pels diversos municipis de Catalunya per explicar com proposa arribar a la República Catalana. En aquest context el 25 de maig, Lluís Salvadó, el secretari general adjunt  d'ERC va explicar a l'Ametlla de Mar els passos a seguir per una transició nacional que doti a Catalunya de les estructures nacionals suficients de cara a la Independència.
"Ens hem de deixar de parlar de condicionants. Estem treballant perquè la Independència de Catalunya sigui una realitat i realitzar, per tant, una transició nacional que doti Catalunya de les estructures d'Estat suficients", Lluís Salvadó, el secretari general adjunt  d'ERC.
I és que Salvadó afirma que durant el s. XX, vint-i-cinc estats han declarat la independència sota l'aixopluc de la Unió Europea. Per tant, el secretari general adjunt  d'ERC, exposa que és un procés habitual i que en el cas de Catalunya és ja irreversible.
Un dels pals de paller del procés cap a la independència és la consulta o referèndum. Per aquest motiu Salvadó explicà que juntament amb el Govern ja s'està treballant amb la llei de Consultes. A més, ja s'ha posa't fil a l'agulla, segons Salvadó, a la Hisenda Pròpia. Molts ajuntaments s'estan sumant a la iniciativa de pagar els impostos a la Hisenda Catalana. "De moment, serà un assaig del funcionament de la recollida d'impostos ja que després es lliurarà a l'estat espanyol", afirma. Però segons Salvadó "servirà perquè aquesta estructura guanyi amb experiència de cara a la Independència".respostes a "Lluís Salvadó explica a la Cala els passos cap..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 743,94 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 118
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007