Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Posada a punt de la residència d'avis amb l'objectiu d'obrir-la a la tardor

14 . Jul, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
2694 reproduccions
La residència d'avis de l'Ametlla de Mar està més a prop de la seva obertura. La Generalitat té previst fer públic la nova concessió de places públiques en breu, i per això tant l'Ajuntament com l'empresa l'Onada, concessionària de l'equipament, han començat la posada a punt de tota la instal·lació, que roman tancada des de fa més de cinc anys.

A més, està previst que d'aquí a uns dies comenci la selecció de personal per treballar a la residència. Segons ha apuntat l'alcalde, es farà una borsa de treball al Telecentre per incorporar professionals com auxiliars de geriatria, psicòlegs, educadors i treballadors socials, infermers, i personal de neteja i manteniment.

Precisament, ara fa uns mesos l'Onada ja va seleccionar personal de cuina per treballar a una altra de les seves residències del territori i formar-se de cara a la pròxima obertura de la del municipi. De moment, operaris i empreses auxiliars ja han començat a treballar a la residència per netejar i preparar tot l'equipament.

L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, ha destacat que «amb l'empresa concessionària hem decidit iniciar la tramitació del procés de selecció de personal». A més, l'alcalde espera «poder veure oberta la residència d'avis a la tardor».

La residència d'avis té capacitat per un total de 125 places de residència i 30 de centre de dia, amb la possibilitat d'incorporar un altre servei d'assistència sanitària. La Generalitat ha assegurat que la de l'Ametlla de Mar, és una de les prioritàries per posar en funcionament. Ara cal esperar que, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies faci l'anunci del nombre de places.


respostes a "Posada a punt de la residència d'avis amb l'obj..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,30 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007