Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Àrea Municipal de Turisme, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, estrena web

10 . Gen, 2014 a les 12:01
per gfigueres a La notícia del dia
2913 reproduccions
www.visitametllademar.com.és la tercera web que Turisme de l'Ametlla de Mar posa en marxa. Traduïda a sis idiomes aquesta web més intuïtiva arriba després d'uns mesos de crear l'APP d'informació turística.

L'Àrea de Turisme, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar aposta, una vegada més, per les noves tecnologies a través de la nova web www.visitametllademar.com. I és que després de crear l'APP fa uns mesos ara s'ha renovat la pàgina web per tal donar més protagonisme a les xarxes socials,  i als portals Tipadvisor, Booking,  o portals d'interès turístic com  Minube. "Després de l'APP vàrem creure convenient continuar fent una aposta decidida per les noves tecnologies i renovar la web segmentant la informació i obrint la web a la participació  a través de les xarxes socials i portals turístics" subratlla Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme

A més, s'ha sintetitzat la informació a través de les seccions El poble, Turisme, l'Agenda, Guia Pràctica i Contacta per tal que la navegació sigui el més àgil possible. Aquesta informació traduïda a sis idiomes, i en continua actualització està sincronitzada amb l'APP. Per tant, els usuaris de la web i l'APP tenen garantida una informació del municipi 100% actualitzada.

La web www.visitametllademar.com naix com una web més dinàmica i és la tercera web plataforma de la informació turística del municipi. En aquesta nova plataforma s'ha segmentat els atractius turístics (turisme gastronòmic, turisme familiar, turisme actiu, etc ) en diferents apartats per tal d'arribar més específicament a un públic final.  


respostes a "L'Àrea Municipal de Turisme, de l'Ajuntament de..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,39 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007