Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'app de turisme finalista al APP Tourism Awards

30 . Gen, 2015 a les 13:57
per otomas a Ajuntament
1716 reproduccions
Aquest dijous al vespre en el marc de la fira internacional de turisme Fitur, va tenir lloc el lliurament dels premis APP Tourism Award.  L'app de Turisme del municipi, l'Ametlla de Mar al teu mòbil, va quedar entre les tres aplicacions finalistes a nivell estatal seleccionades. Així, finalment el premi va ser per Shorcial, un buscador de platges d'arreu del territori espanyol. L'altra app seleccionada, Playea, també és un buscador de platges d'àmbit nacional.
"Ha estat un luxe poder estar entre les apps finalistes tenint en compte que les altres dues aplicacions són d'àmbit estatal. La nostra és a nivell local però creiem que està molt ben treballada i per això ens vàrem animar a presentar-la al concurs", subratlla Eva Garcia, tècnica de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
Garcia, a més, ha subratllat que el mèrit és del desenvolupador que "ha sabut escoltar i traslladar les necessitats d'informació turística que se li han demanat des de l'Àrea de Turisme de l'ametlla de Mar al món online a través d'aquesta aplicació".
Recordem que l'app de l'Ametlla de Mar al teu mòbil facilita tot tipus  d'informació del municipi geolocalitzada. Així és pot obtenir informació de platges, comerços, restaurants, serveis sanitaris, entre d'altres, traduïts a 6 idiomes. D‘altra banda, hi ha la possibilitat, a més,  de compartir la informació a través de diverses xarxes socials.


respostes a "L'app de turisme finalista al APP Tourism Award..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 500,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007