Màx: º C, mín: º C

En directe

Parlem-ne

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar estrena nova aplicació per a smartphones i "tablets"

12 . Jun, 2013 a les 08:36
per gfigueres a Turisme
4435 reproduccions
L'aplicació és gratuïta i està adaptada tant en sistemes Android com  IOS (iphone i ipad).  Aquesta aplicació permet als usuaris tenir accés a la informació turística, comercial i de serveis municipals.

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha creat una nova aplicació per a smartphones (mòbils) i tablets. Es tracta de l'APP gratuïta L'Ametlla de Mar al teu mòbil, on es pot consultar tota la informació turística i comercial de la localitat.
Aquesta APP preparada per a sistemes Android i IOS (iphone i Ipad) es pot descarregar a www.ametllamar.cat/turisme/app
Aquesta aplicació divideix la informació en quatre categories.  A l'apartat El poble descobreix-nos, l'usuari té al seu abast tota mena d'informació sobre els llocs d'interès del terme municipal, servei de meteorologia, càmeres online en directe del Passeig Marítim i del Port Pesquer i accés a La Cala RTV i a l'arxiu històric de la Revista d'Informació Local, Des dels Quatre Cantons.
Dins de Turisme trobem tota la informació de les platges i les cales de l'Ametlla de Mar, les propostes gastronòmiques de tots els restaurants de la localitat, d'allotjament dels hotels i càmping amb les tarifes i característiques dels establiments, oferta comercial i nocturna.
Els usuaris poden accedir, també, a l'Agenda Cultural del municipi i a la Guia pràctica, on es poden consultar els serveis bàsics en l'àmbit de la sanitat, l'ensenyament, la seguretat ciutadana entre d'altres serveis municipals.
Vicent Martí, regidor de Turisme, explica que "Els dispositius mòbils s'han convertit en un company de viatge irreemplaçable per al turista, i el seu ús com a font d'informació en destí és cada vegada més habitual. Aquesta eina facilita la visita del turista en destí i millora la imatge de la marca turística de l'Ametlla de Mar".
Tota la informació de l'APP està geoposicionada, per tant, l'usuari es pot  situar ràpidament i calcular una ruta que li facilitarà la localització de l'indret escollit. Quan l'aplicació situa a l'usuari, aquest també té accés a tots els serveis que té a la vora. A través d'un escàner de codis QR, dissenyat per a l'aplicació, l'usuari pot accedir a la informació associada a gastronomia, rutes i propostes turístiques.
A més, aquesta APP dissenyada per MOYBU, empresa de les Terres de l'Ebre, t'ofereix la possibilitat de compartir la informació  a través de les diverses xarxes socials.


respostes a "L'Ametlla de Mar estrena nova aplicació per a s..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 751,10 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 57
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007