Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Caminada Solidària posa punt i final als actes organitzats des d'Esports en suport a la Marató de TV3

22 . Des, 2010 a les 09:35
per admin a Esports
1243 reproduccions
Diumenge 19 de desembre, dia de la Marató de TV3, uns vint-i-cinc
participants desafiaren el fred i les previsions de pluja per a prendre
part en la Caminada Solidària a l'Espai d'Interès Natural de Santes
Creus que tancava els actes previstos de les Jornades Esportives
Nadalenques en suport a la Marató de TV3 organitzades per l'Àrea
Municipal d'Esports de L'Ametlla de Mar que es dugueren a erme del 13 al
19 de desembre.
Com hem anat veien, s'organitzaren multitud d'iniciatives com el Nadal a 2 Raquetes, el Nadal a 2 Cistelles, el Nadal a 2 Portes, el Festival Esportiu i l'esmentada Caminada Solidària amb la que es posava fi a l'edició d'enguany d'unes jornades, ja consolidades després de molts anys, i que com destacava el mateix Regidor d'Esports, Joan Pere Gómez i Comes "pretenien fomentar la diversitat de pràctica esportiva per a introduir valors solidaris entre els més joves, a través de donatius voluntaris que es recaptaven en les diferents inscripcions, un fet extensible a tota la població que, alhora donava la possibilitat de participar en el sorteig de la Gran Cistella de Nadal, que coordinem des de fa un temps a través la col·laboració d'ASEMAR i altres comerços de la vila".
La iniciativa aconseguí recaptar en aquesta edició, i amb la col·laboració, a part de les inscripcions, d'altres comerços locals un total de 461,42 euros, que aniran destinats a l'edició d'enguany de la Marató de Tv3, fomentada en la investigació de les lesions cerebrals i medul·lars adquirides.
La caminada es celebrà segons el previst, sota un cel gris però amb una bona temperatura d'acord amb les dates i transcorregué fins a l'Espai d'Interès Natural de Santes Creus, tornant pel camí de ronda, sender GR-92, tot vorejant la costa.
L'empresa de gestió esportiva FAIRPLAY GRUP, col·laborà en l'acte amb la facilitació del personal de l'organització i amb l'oferiment dels avituallaments i la xocolatada final que pretenia recompensar la solidaritat de tots aquells que hi prengueren part.


respostes a "La Caminada Solidària posa punt i final als act..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 714,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007