Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les noves tecnologies eix central de la promoció turística de l'Ametlla de Mar

17 . Ago, 2012 a les 09:46
per gfigueres a La notícia del dia
1978 reproduccions
Des de l'Àrea Municipal de Turisme, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, s'està treballant per potenciar la promoció del municipi a través de la Xarxa. I és que Internet és una plataforma de difusió que avui és imprescindible si un municipi és vol posicionar dins de l'oferta turística nacional i internacional. Conscients d'aquesta necessitat des de Turisme de l'Ametlla de Mar s'està treballant per remodelar la pàgina web, de cara a la tardor, per tal que guanyi en interactivitat. A més, segons explica Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar, "la pàgina estarà linkada amb portals com Trip Advisor o Booking.com per tal d'augmentar el seu posicionament". A més, es dinamitzarà la presència a les xarxes socials com Facebook. Tota la informació turística de l'Ametlla, consultable en diversos idiomes, estarà disponible a través dels mòbils ja que també es crearà una aplicació per a mòbil gratuïta i es podrà baixar des de la nova pàgina web.

"El món actual està encarat cap a les noves tecnologies. És un món que evoluciona molt ràpidament. La Cala està ben posicionada però sempre cal millorar i estar el dia. La gent consumeix informació i en crea a través d'Internet i per aquest motiu és una bona eina de promoció, i és barata", explica Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.

A més, des de l'Àrea Municipal de Turisme s'estan preparant quatre videoclips promocionals, d'un minut, aproximadament, cadascun, destinats al turisme familiar, a l'actiu, al gastronòmic i un quart clip general, que serà una mica més llarg. També estaran a punt d'aquí dos mesos. L'objectiu és segmentar l'oferta turística per tal d'oferir productes atractius per diferents perfils de visitants, i, alhora, intentar desestacionalitzar el turisme. Els videoclips seran consultables a través de la pàgina web, Facebook i Youtube.

D'altra banda, en la recerca de suport i complicitat institucional, el consistori calero va invitar al Director de l'Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, aquest estiu. Espasa es va reunir amb membres de l'Àrea de Turisme i representants del sector turístic local. En la reunió se li va traslladar la necessitat de que l'Agència tingui en compte la localitat en la promoció turística nacional.


respostes a "Les noves tecnologies eix central de la promoci..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 688,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 71
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007