Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

27 . Ago, 2010 a les 12:20
1865 reproduccions
En el recorregut per les valoracions que han fet les diferents regidories sobre les activitats que s'han dut a terme durant l'estiu, és el torn avui de la regidoria de Festes que, tot i que ha retallat la seva programació, ha aconseguit una gran participació de públic en totes les accions enllestides i ha tingut la complicitat del temps pràcticament tots els dies. A comarques obrim amb la nota dominant aquests dies, l'onada de calor, que estarà activa durant el cap de setmana. Seguim amb una bona notícia perquè la represa de l'A-27 i de la variant de l'Aldea i l'A-27 ha causat la conseqüent satisfacció a l'Ebre i al Camp respectivament. També us parlem de les curses de cavalls de La Sénia que desperten passions durant la festa major de la població i que Albert Güell guanya el 28è premi de Narrativa Ribera d'Ebre amb la novel·la L'ull de bronze. A Corbera s'organitzen unes jornades amb material original de la batalla de l'Ebre i a Horta de Sant Joan el convent acull un concert d'Àngel Pereira i Lluís Vida. Per últim, les informacions econòmiques. D'una banda, hem sabut que la DO Terra Alta preveu produir 38 milions de quilos de raïm. La verema s'ha iniciat a Pinell de Brai i queda per determinar la resta. I d'altre, el departament d'Agricultura ha demanat extremar les precaucions durant la campanya de la sega per evitar la propagació del caragol poma.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 735,24 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 224
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007