Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Generalitat enceta les sancions als habitatges d'ús turístic no registrats

13 . Mar, 2014 a les 14:59
per gfigueres a La notícia del dia
2441 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar alerta a tots els propietaris d'habitatges d'ús turístic que es donin d'alta al Registre d'Habitatges d'Ús Turístic de Catalunya, elaborat per la Generalitat, per tal d'evitar una sanció. I és que ja s'han realitzat inspeccions des de la Generalitat i s'han posat multes d'entre 3.000 i 600.000 euros. Per tant, després d'entrar en vigor la nova regulació respecte els habitatges d'ús turístic, al desembre del 2012, des de la Generalitat de Catalunya ara s'ha fet un pas més.
Per aquest motiu, l'Ajuntament posa a disposició dels ciutadans tota la informació corresponent mitjançant la pàgina web de l'Ajuntament (www.ametllademar.cat/ajuntament), la de Turisme (www.visitametllademar.com), i també a través de l'Atenció al Ciutadà al propi Ajuntament.
"Des de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament emplacem a tots els propietaris d'habitatges d'aquest tipus a donar-se d'alta a aquest registre per tal d'evitar la sanció; però també per tal de poder tenir constància del nombre d'habitatges d'ús turístic al municipi i fer-los la promoció que cal. Per aquest motiu els posem a la seva disposició tota la informació relativa a aquesta qüestió", explica Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.
Per tal de donar  d'alta un habitatge al Registre d'Habitatges d'Ús Turístic només cal dirigir-se  a serveis tècnics de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar. L'import d'aquest tràmit és de 50 €, i només es paga un cop.  A l'Ametlla de Mar ja formen part d'aquest registre prop de 400 habitatges.


respostes a "La Generalitat enceta les sancions als habitatg..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007