Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

11 alumnes de l'Institut Candelera aconsegueixen els diplomes DELF Scolaire de llengua francesa

01 . Des, 2015 a les 14:37
per drodriguez a La notícia del dia
1678 reproduccions
El passat 26 de novembre als Serveis Territorials de Terres de l'Ebre es va fer el lliurament dels diplomes d'estudis en llengua francesa, DELF Scolaire. En la segona edició de les proves, 11 alumnes de l'Institut Mare de Déu de la Candelera de l'Ametlla de Mar, van aconseguir el diploma A2 de llengua francesa amb molt bons resultats. Aquest alumnes són Irene Gutiérrez, Jordi Boyer, Leila Lackbiack, Jener Zavaleta, Mircea Pregea, Pere Sánchez, Albert Bardi, Laura Brull, Rut González, Manel Fortuna i Àngel Brull.

D'altra banda, durant aquest acte es va tenir una menció especial per l'exalumna del centre Jèssica Cañagueral, perquè ha estat la primera alumna de les Terres de l'Ebre en aconseguir el diploma B2 de llengua francesa.

El DELF Escolar s'emmarca en un acord entre el Servei de cooperació i d'acció cultural de l'ambaixada de França i el Departament d'Ensenyament de Catalunya. En l'àmbit acadèmic, aquest diploma afavoreix la mobilitat estudiantil internacional en certificar el coneixement de la llengua francesa.


respostes a "11 alumnes de l'Institut Candelera aconsegueixe..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 722,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007