Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Policia Local a Twitter

18 . Set, 2015 a les 12:42
per fcallau a La notícia del dia
1643 reproduccions
La Policia Local ja està a Twitter
El seu compte d'usuari és @plametllamar.

La Policia Local de l'Ametlla de Mar ha donat un pas important en la seva voluntat d'arribar cada vegada més i millor als ciutadans. Des d'aquesta setmana la Policia Local disposa d'un compte obert a Twitter, xarxa social que permetrà una interactivitat ràpida i efectiva entre el cos policial i els ciutadans de l'Ametlla de Mar.
Segons Francesc Siuraneta, sotsinspector en cap de la Policia Local de l'Ametlla de Mar, "nosaltres volem millorar la comunicació a l'usuari i amb la gent que té twitter a la Cala i a les poblacions veïnes, ja que també ens ha de servir per millorar el servei que dia a dia fem des de la Policia Local. Miràvem amb enveja sana a d'altres policies de Catalunya i l'Estat que ja en tenien. Ja havíem fet aquest projecte i entenem que ara a l'inici de legislatura és el moment oportú i ja hem rebut el vistiplau de l'equip de govern".
Així, d'aquesta manera, els ciutadans que vulguin seguir aquest compte de Twitter @plametllamar estaran assabentats de primera mà de talls de carrers, consells de seguretat i d'altres informacions d'interès.


respostes a "Policia Local a Twitter"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 35
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007