Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar potenciarà la presència a Minube amb nous continguts

16 . Set, 2016 a les 09:00
per drodriguez a La notícia del dia
1040 reproduccions
Diversos bloguers, fotògrafs especialitzats i periodistes gastronòmics, han passat per l'Ametlla de Mar al llarg del passat cap de setmana amb l'objectiu de capturar els que seran els nous continguts de l'Ametlla de Mar que els usuaris podran veure a Minube, un portal especialitzat en planificació i inspiració per a viatgers a través de la interactivitat entre usuaris i especialistes en el que s'hi poden trobar des de grans cadenes hoteleres a petits establiments i es poden comparar diverses webs especialitzades en turisme i viatges.

L'acord amb Minube permetrà impulsar i promocionar diversos continguts turístics de la població. Aquest és un dels vessants en què l'Àrea Municipal de Turisme de l'Ametlla de Mar vol millorar la seva influència. «Comencem a posar fil a l'agulla als nous projectes de cara a la pròxima temporada turística, i un d'aquests és la incorporació de nous productes molt visuals a Minube» explica el gerent Damià Llaó, que afegeix que continuaran amb les accions de promoció a les xarxes socials de l'Àrea de Turisme.

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l'Ebre ha facilitat aquesta acció amb el portal turístic subvencionant amb 10.000 € al municipi –també hi ha d'altres poblacions del territori que s'han afegit al projecte amb un acord conjunt– que es complementen amb 800 € aportats directament per l'Àrea de Turisme de l'Ametlla de Mar. Aquest acord arriba quan l'Associació d'Oficines de Turisme de Catalunya ha engegat els contactes amb el nou director general de Turisme, Octavi Bono, per potenciar les oficines de turisme.

«Volem iniciar un període de col·laboració per tractar temes importants com millorar l'atenció i la promoció de les oficines de turisme de cara a les pròximes temporades» comenta Llaó. Per això, des de l'Associació van lliurar al nou director general un document amb les seves propostes sobre com millorar aspectes com la formació, informació i fidelització i l'adaptació a les novetats d'allotjaments turístics, entre d'altres.


respostes a "L'Ametlla de Mar potenciarà la presència a Minu..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,09 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007