Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Una alumna de l'Escola Sant Jordi guanya un dels premis dels Jocs Florals Escolars de Catalunya

19 . Jun, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1573 reproduccions
L'Escola Sant Jordi està d'enhorabona. Després de resultar finalistes en la fase territorial, aquest dissabte l'alumna Míriam Fernàndez va ser la guanyadora d'un dels premis dels Jocs Florals Escolars de Catalunya, en la final celebrada a Barcelona.

Va participar dins la categoria d'Educació Especial, i ho va fer amb el poema que porta per títol 'La meva caseta blanca'. No és el primer cop que el centre de primària calero participa en aquest tipus de certàmens. De fet, enguany ho va fer en tres categories diferents per motivar l'alumnat.

Tal com explica la directora, Fàtima Garcia, «fa uns quants que anem participant, i la veritat és que cada any arribem a les semifinals o bé ens classifiquem. A banda que als mestres ens suposa una gran alegria, l'alumnat veu que el treball ben fet és reconegut. I per això seguirem treballant en aquesta línia».

Els Jocs Florals Escolars de Catalunya estan convocats pel Departament d'Ensenyament amb l'objectiu de potenciar i estimular l'expressió i producció escrita dels joves, i fomentar una tradició cultural pròpia i arrelada al país. Enguany s'han abordat noves tècniques narratives com el guió, la llengua oral o la banda sonora.


respostes a "Una alumna de l'Escola Sant Jordi guanya un del..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007