Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Corpus

08 . Jun, 2012 a les 12:32
per otomas a La notícia del dia
1638 reproduccions
Un any més, l'Ametlla de Mar omplirà els carrers del nucli urbà amb colors i flors per celebrar el Corpus. La cita és aquest diumenge 10 de juny. Però el treball de l'elaboració de les catifes es realitza al llarg de la nit anterior on els veïns del municipi elaboren amb il·lusió cada un dels motius d'aquestes catifes que formen part de la tradició calera. El Grup de Gimnàstica Rítmica torna a col·laborar enguany en l'elaboració de la catifa del carrer Pau Casals. L'Ajuntament e l'Ametlla de Mar, a través del Patronat de Turisme, subvenciona amb 5.000 euros per la compra de la matèria prima. A més, s'atorgarà 600 euros pel grup de 2on d'ESO de l'Institut Mare de Déu de la Candelera, i 1.200 pel de 3er d'ESO que col·laboren en la realització de dibuixos i elaboració de les catifes. Aquests diners aniran destinats al viatge de final de curs. Enguany els alumnes de 4at d'ESO també s'han sumat a la iniciativa.

"El fet que col·labori l'Institut fa que més gent jove es sumi a l'elaboració de les catifes. Hem d'agrair des del Patronat de Turisme l'esforç dels veïns que fa realitat aquestes catifes que et fan sentim orgullós de ser calero i que fan que tanta gent ens vingui a visitar", ha explicat des del Patronat de Turisme, el Gerent Damià Llaó.

D'altra banda, no ens podem oblidar dels petits i petites que han realitzat la comunió enguany ja que seran els protagonistes el diumenge a la tarda, quan tindrà lloc la processó que va transcorrerà per sobre de les catifes.


respostes a "Corpus"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 125,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007