Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Congelació impostos

15 . Oct, 2014 a les 13:38
per otomas a Ajuntament
2136 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar preveu la congelació d'impostos i taxes de cara el 2015. Però, des del Consistori, l'alcalde Andreu Martí subratlla que el més important no és la congelació sinó les bonificacions pels ciutadans que es trobin en una situació econòmica complexa i no puguin fer front als impostos i taxes. "Crec que el que s'ha de subratllar no és la congelació d'impostos sinó les bonificacions, les rebaixes amb les quals des de l'Ajuntament volem ajudar als ciutadans que ho necessitin", remarca Andreu Martí.
Martí també ha remarcat que a aquestes bonificacions es podran acollir els empadronats al municipi amb unes condicions específiques i que rebin la supervisió de Serveis Socials així com de la Comissió Permanent formada per tots els representants de l'Ajuntament.
Destacar que l'aprovació inicial de la modificació puntual d'ordenances fiscals per al 2015 va tenir lloc al ple del passat dijous 9 d'octubre. En aquest marc  un dels punts destacats és que els grans productors d'escombraries pagaran pel que generen. Una altra apreciació és que l'única taxa que s'ha augmentat un 10% ha estat la de la llar d'infants amb l'inici de curs però que no tindrà cap més modificació anual.


respostes a "Congelació impostos"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,57 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 234
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007