Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Centenars de visitants gaudeixen de les catifes de corpus a l'Ametlla de Mar

09 . Jun, 2015 a les 14:54
per otomas a Ajuntament
1795 reproduccions
El passat diumenge els veïns de l'Ametlla de Mar van mostrar per 31è any la capacitat per fer catifes de flors que es converteixen en autèntiques obres d'art efímer en motiu de la celebració de Corpus. I és que els nens i nenes de la primera comunió que participen de la processó són els encarregats de desfer actes obres florals. Les catifes d'origen religiós han anat incorporant noves imatges i materials al llarg dels anys. A les flors ara les acompanyen tot tipus de materials que aporten noves textures i colors. I és que avui les catifes de l'Ametlla de Mar s'han convertit també en un atractiu turístic de primer ordre.
"Des de l'Àrea Municipal de Turisme estem molt satisfets de l'èxit d'aquesta edició de les catifes. Hem de felicitar un any més la feina feta pels veïns i veïnes per la creativitat de les catifes i convertir-les en un atractiu més del nostre municipi", subratlla Damià Llaó, Gerent de l'Àrea Municipal de Turisme.
Recordar que l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, mitjançant l'Àrea Municipal de Turisme, col·labora amb les cinc associacions veïnals que confeccionen les catifes, amb una subvenció de 4.000 € que aquestes dediquen a l'adquisició de flors, a més de procurar material vegetal i logística als grups de veïns. A més, amb l'ànim d'aconseguir la implicació de la gent jove, subvenciona amb 1.200 euros el viatge de final de curs dels alumnes de 3r d'ESO DE L'Institut Mare de Déu de la Candelera. A canvi, els alumnes col·laboren en el disseny dels dibuixos i en la confecció de les catifes.


respostes a "Centenars de visitants gaudeixen de les catifes..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 234,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007