Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Medi ambient engega un servei de deixalleria a domicili

19 . Ago, 2010 a les 10:47
3162 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar en col·laboració amb el Consorci de Recollida de Residus de la Comarca del Baix Ebre (Rebé) ha posat en funcionament un servei de recollida de voluminosos pels domicilis dels veïns que no puguin dur-los a la deixalleria durant l'horari establert. Recordem que, durant l'estiu, està oberta el dilluns a la tarda de 15:00 a 18:00h, de dimarts a divendres els matins de 9:00 a 13:30h i per les tardes de 16:00 a 19:00h. L'horari dels dissabtes és de 9:00 a 13:00h del matí i de 16:00h i 19:00h de la tarda. A la deixalleria es pot accedir pel camí de servitud de l'autopista en direcció la urbanització Tres Cales, o bé a través de la N-340 al km.1115.

Ens ho explica Xavier Solé, Tècnic de la regidoria de Medi Ambient: "la qüestió dels voluminosos, mobles, electrodomèstics grans, etc, ens representava un problema de gestió de residus ja que molta gent els deixava al costat dels contenidors. A més, de la mala imatge que donava al municipi. Amb la posada en funcionament del nou sistema easy de recollida varem creure convenient posar en marxa també aquest servei".
La recollida es farà el segon i quart divendres de cada mes. Els interessats han d'avisar amb antelació trucant al telèfon de l'Ajuntament i posar-se en contacte amb el departament de Medi Ambient. També es pot avisar a través d'Internet a l'adreça mediambient@ametllamar.cat. Els objectes s'han de deixar a la porta de casa, la nit del dijous o bé abans de les sis del matí del mateix divendres.
Aquesta iniciativa engegada des de Medi Ambient és un més dels serveis posats en marxa des del consistori calero per tal de facilitar el reciclatge a la vila. Recordem que l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha realitzat diverses campanyes informatives per donar a conèixer la necessitat del reciclatge i els beneficis mediambientals que comporta. Unes campanyes que van acompanyar la posada en funcionament dels nous contenidors de recollida easy, que han facilitat que, el passat mes de juliol, el Rebé fes públic un balanç del pesatge de residus d'on es desprenia que la recollida selectiva a l'Ametlla de Mar havia augmentat un 162%.


respostes a "Medi ambient engega un servei de deixalleria a ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 218
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007