Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

12 . Gen, 2010 a les 13:29
2368 reproduccions
Avui obrim amb la bona notícia que les tonyineres tindran compensacions econòmiques per la reducció de les captures en un 40%. I a més, els tonyinaires també han sabut que el Ministeri no farà un nou repartiment de les quotes de tonyina que es capturen a l'estat espanyol en benefici de les almadraves gaditanes, com demanava la consellera andalusa Clara Espinosa. Seguim a l'Ametlla on es troba aparcat avui el bus de les professions on s'informa a alumnes de l'institut sobre totes les possibilitats que té optar per la FP i els cicles formatius. I la infomació comarcal té un nom quasi en exclusiva. Horta de Sant Joan és notícia per partida doble. Perquè ja surt del temporal de neu i per les reaccions que ha provocat la detenció dels dos presumptes autors de l'incendi del juliol. Malgrat tot hem sortit amb l'altra notícia important del dia: l'apagada analògica a tot l'Ebre.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 725,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007