Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament encara la darrera fase dels arranjaments a camins malmesos pels aiguats del 17 de setembre del 2010

21 . Feb, 2014 a les 08:32
per gfigueres a La notícia del dia
2729 reproduccions
En breu està previst que des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar es licitin les obres per al condicionament i reparació de diversos camins del municipi afectats pels aiguats del 17 de setembre del 2010. Aquestes obres que tenen un import total d'inversió previst de 151.222,36 € (IVA inclòs) formen part d'una darrera fase d'actuacions que durà a terme l'Ajuntament amb el suport de la Direcció General d'Administració Local del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat. I és que el Departament de Governació va atorgar, el setembre del 2013, una subvenció de 472.449,77 € a l'Ajuntament calero per tal de poder solucionar aquests desperfectes ocasionats pels aiguats tant al nucli urbà, com a la urbanització Tres Cales com a camins. Tot i això, des del mateix 2010 el consistori calero va posar fil a l'agulla per arranjar els desperfectes.
"Aquest arranjament de camins correspon a la segona fase d'actuacions que comprendran diversos punts del municipi, entre ells la carretera de l'Estany, la carretera de l'Ametlla al Perelló, la carretera d'accés a Sant Jordi d'Alfama àmbit costaner, entre d'altres", explica Ruben la Llana, és el Regidor de Gestió del Territori
Així, gràcies aquest ajut serà possible dur a terme un total de 29 actuacions. l'Ajuntament preveu actuar a la carretera de l'Estany, la carretera de l'Ametlla al Perelló, la carretera d'accés a Sant Jordi d'Alfama àmbit costaner, el camí de Rabosenc, camí de l'Espinal, camí del Corral de Molins, Camí del Marro, entre d'altres.


respostes a "L'Ajuntament encara la darrera fase dels arranj..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 657,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007