Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

7 banderes blaves

07 . Jun, 2012 a les 13:30
per otomas a La notícia del dia
2404 reproduccions
Un dels atractius de l'Ametlla de Mar és el paisatge i la qualitat de l'aigua de les seves cales i platges. Així ho ha reconegut, un any més, la Fundació Europea d'Educació Ambiental, l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor, i les Agències de les Nacions Unides pel Medi Ambient i el Turisme. I és que l'Ametlla de Mar, revalida les seves set banderes blaves gràcies a l'esforç que ha fet l'Ajuntament calero davant la situació econòmica actual. S'ha obtingut cinc banderes per les platges de Sant Jordi d'Alfama, Cala Forn, Pixavaques, l'Alguer, i Calafató. En la categoria de ports, el Club Nàutic renova el guardó. També ha obtingut bandera blava, per segon any consecutiu, el camí de ronda.
D'aquesta manera, l'Ametlla de Mar és consolida com el municipi amb més banderes blaves de Catalunya, després de Barcelona. A més, la Cala es troba entre els vint municipis amb més banderes blaves d'Espanya.

"Des de la regidoria de Medi Ambient estem molt satisfets en poder revalidar el nombre de banderes. És un esforç, en aquests temps, poder oferir aquest nivell de qualitat. Vull agrair la feina feta, també, des de la regidoria d'Obres i Serveis, que s'encarreguen del manteniment i posada a punt de les platges, i de la regidoria de Turisme, que s'encarrega de la promoció de la nostra costa", explica Eva del Amo, regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.

Els criteris per obtenir aquest distintiu són, entre d'altres, el nivell de qualitat de l'aigua, la neteja de la sorra i els diferents serveis coma ara dutxes, contenidors per tirar la brossa i aparcaments. Pel que fa als ports, també es té en compte la infraestructura per la recollida selectiva de residus perillosos.

El cas de l'Ametlla de Mar, s'extrapola a la resta de les Terres de l'Ebre. L'Ampolla obté dues banderes blaves per les seves platges, Cap-Roig i la de les Avellanes, i una pel Club Nàutic. A la Ràpita, repeteixen reconeixement, les platges del Parc de Garbí i la de les Delícies. També ha revalidat la bandera blava la del municipi de  les Cases d'Alcanar.
En l'àmbit provincial Tarragona, amb 37 platges, 8 ports, 2 vies blaves i 3 centres de natura, repeteix el nombre de banderes blaves del 2011. I per tant, supera de nou les 28 de Girona i les 22 de Barcelona.respostes a "7 banderes blaves"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 754,71 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 61
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007