Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Hissada de les 5 banderes blaves i de les 3 banderes de platges verges

23 . Jul, 2012 a les 13:28 | 00:02:10
per gfigueres a La notícia del dia
2596 reproduccions
El Port de l'Ametlla de Mar, davant el Centre d'Interpretació de la Pesca de l'Ametlla de Mar, va ser el marc de la hissada de les banderes blaves i les banderes de platges verges, el 22 de juliol. L'alcalde de l'Ametlla, Andreu Martí i els regidors van ser els encarregats de fer onejar aquests distintius que són sinònim de qualitat i sostenibilitat.
Un any més, cinc platges de l'Ametlla de Mar han revalidat les banderes blaves, distintiu atorgat per l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor, de la Fundació Europea d'Educació Ambiental. Les platges són: Sant Jordi d'Alfama, Cala Forn, Pixavaques, l'Alguer, i Calafató. En la categoria de ports, el Club Nàutic renova el guardó. També, per segon any consecutiu, el camí de ronda de la Cala ha obtingut el distintiu de sender blau que atorga la mateixa associació.
A més, s'hissaren les tres banderes de platges verges que lliura el Grup Ecologista de Tarragona i l'Ebre, Ecologistes en Acció (GETE-EeAC). Les platges que han repetit aquest distintiu són Torrent del Pi, nova platja naturista de l'Ametlla de Mar, Santes Creus i L'Estany Podrit.

"La hissada d'aquestes banderes és la culminació d'un any de feina. Per tant, satisfacció des de la regidoria de Medi Ambient per obtenir un any més aquests distintius de qualitat per les nostres platges", subratlla la regidora de Medi Ambient, Eva del Amo.

L'acte es va cloure donant el tret de sortida a la primera Ruta amb Kayac "Banderes Blaves" pel litoral de l'Ametlla de Mar que va organitzar La CALACTIVA i NATURBIKE LA CALA amb la col·laboració de l'Ajuntament. Després hi va haver degustarium al castell de Sant Jordi i dinar posterior al mateix castell.


respostes a "Hissada de les 5 banderes blaves i de les 3 ban..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 830,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 282
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007