Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Finalitza amb èxit un curs per a aturats subvencionat al 100%

14 . Jul, 2016 a les 13:38
per gfigueres a La notícia del dia
1851 reproduccions
El passat mes de juny va finalitzar amb èxit el curs d'Operacions auxiliars d'enregistrament i tractament de dades i documents, adreçat a persones desocupades i subvencionat al 100% pel Fons Social Europeu a través del Ministerio de Empleo i Seguridad Social i el Servei d'Ocupació de Catalunya.
El curs va començar l'11 de gener , ha constat de 460 hores de les quals, una vuitantena, han estat de pràctiques en diverses empreses locals.
Al llarg d'aquest període, 15 persones aturades s'han format en processadors de textos i presentacions, tractament de dades i fulls de càlcul, enviament d'informacions per mitjans informàtics, reproducció i arxiu. Les classes s'han impartit a les instal·lacions del CIP tots els matins de 9.30-13.30h, de dilluns a divendres.
Segons Maria Marsal, regidora de Formació i Treball de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, "tenim un conveni amb una empresa de Gandesa anomenada High Quality 2000 i hem tingut l'oportunitat d'oferir aquest curs per a aturats amb l'avantatge  que tots els alumnes han estat del poble i no han tingut de desplaçar a fora per a formar-se. El curs ha estat subvencionat al 100% i ha comportat que els alumnes rebin un certificat de professionalitat. A més han fet 80 hores de pràctiques en empreses del poble i a diferents instal·lacions de l'ajuntament. Estem  satisfets d'haver aconseguit el curs i de com ha anat".
Cal recordar que l'Ajuntament a través d'aquesta mateixa regidoria, està duent a terme des de primers de juliol els cursos d'estiu al Telecentre. Aquest any els cursos que es desenvolupen, adreçats a joves d'entre 6 i 16 anys, són per una banda dos cursos d'ordenografia, continuació i inicial, a més d'un curs d'informàtica. També s'ofereixen dos cursos de robòtica Lego,  el Wedo per a joves de 6 a 10 anys i el Mindstorms EV3 destinat a edats d'entre 11 i 16 anys. Per últim també s'ofereix un curs de creació de videojocs amb Scratch.


respostes a "Finalitza amb èxit un curs per a aturats subven..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,54 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 134
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007