Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala revalida les banderes blaves

24 . Mai, 2013 a les 12:44
per gfigueres a La notícia del dia
2637 reproduccions
Les platges de Sant Jordi d'Alfama, Cala Forn, Pixavaques, l'Alguer i Calafató han estat guardonades de nou. A més, el Port del Club Nàutic de l'Ametlla també ha revalidat la bandera blava. El camí de ronda de la Cala també ha estat distingit com a Via Blava. Com a novetat, el Centre d'Interpretació de la Pesca enguany s'ha reconegut com a centre blau.

L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) ha distingit, de nou, les platges de l'Ametlla de Mar amb cinc banderes blaves. Per tant, la Cala ha revalidat les banderes blaves a  les platges de Sant Jordi d'Alfama, Cala Forn, Pixavaques, l'Alguer i Calafató. Les banderes blaves són un distintiu de qualitat que cada any reconeix el valor de la costa calera.
Pel que fa als Ports el Club Nàutic de l'Ametlla repeteix la distinció. D'altra banda, si parlem de vies blaves, el camí de Ronda de la Cala també ha estat guardonat amb la distinció 2013. Finalment, com a novetat el Centre d'Interpretació de la Pesca de l'Ametlla de Mar forma part dels centres blaus.
"Estem molt satisfets de rebre aquests distintius un any més. És un reconeixement al treball que s'està fent durant tot l'any a les nostres platges" subratllava Eva del Amo, és la regidora de Medi Ambient.
En l'àmbit territorial han estat guardonades les platges de Caproig i les Avellanes a l'Ampolla, les del Parc del Garbí i les Delícies a Sant Carles de la Ràpita i la de les Cases d'Alcanar al municipi d'Alcanar. La platja de Riumar de Deltebre és la nova platja distingida amb bandera blava enguany a la demarcació de Tarragona.
La bandera blava onejarà en 90 platges catalanes aquest estiu, el que representa tres banderes més que l'any passat quan la comunitat catalana en va rebre 87, segons l'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor. La demarcació que més distincions ha rebut ha estat novament Tarragona amb 38, en guanya 1, seguida de Girona que manté les 28 del 2012 mentre que Barcelona passa de 22 banderes blaves a 24. Per al president de l'ADEAC, José Ramon Sánchez, les platges catalanes gaudeixen de "bona salut" i els atorga "un notable alt".


respostes a "La Cala revalida les banderes blaves"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 678,09 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 138
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007