Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar revalida les 8 distincions blaves per aquest 2016

06 . Mai, 2016 a les 13:00
per drodriguez a La notícia del dia
1983 reproduccions
L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor ha donat a conèixer aquest dijous la relació de banderes blaves atorgades pel jurat internacional a les platges i ports de l'Estat espanyol. Aquest 2016 l'Ametlla de Mar continua sent el municipi amb més Banderes Blaves per darrere de Barcelona.

Així, el municipi ha renovat les cinc banderes blaves a Cala Calafató, Sant Jordi d'Alfama, Calaforn, Pixavaques i l'Alguer, on onejaran de nou aquests distintius durant l'estiu. A més, el Club Nàutic repeteix també la distinció.

D'altra banda, si parlem de vies blaves o senders, el camí de ronda de La Cala també ha estat guardonat amb aquesta distinció. Finalment, per quart any consecutiu, el Centre d'Interpretació de la Pesca de l'Ametlla de Mar també formarà part dels centres blaus.

En total l'Ametlla de Mar aglutina 8 distintius de qualitat que posen de rellevància la qualitat de les aigües, de l'entorn, de la seguretat i dels serveis pels usuaris i l'aplicació de criteris de manteniment, sostenibilitat i gestió ambiental.

L'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, explica que «ens dóna unes molt bones perspectives i de qualitat per poder continuar amb la promoció del nostre municipi» promocionant «el què tenim més interessant, el què ens diferència dels altres municipis».

El batlle assegura que revalidar els distintius a les platges, el port esportiu, el camí de ronda i el CIP «és un motiu per estar molt contents» alhora que permet afrontar el repte de mantenir -i intentar superar- «aquesta realitat que avui tenim».

Catalunya ha obtingut enguany 122 distincions –que corresponen a 98 platges i 24 ports-. La demarcació més guardonada és Tarragona amb 40 banderes a les platges i que en suma dues respecte al 2015, però en perd una als ports i passa a 6.

Les platges de Girona han perdut una bandera respecte al 2015 i passen a tenir-ne 30. Els ports d'aquesta demarcació mantenen les 9 distincions de l'any passat.

Barcelona és la demarcació que ha registrat l'increment més gran i les seves platges han guanyat 8 banderes respecte a l'any anterior passant a tenir-ne 28. Els ports de Barcelona mantenen les 9 distincions de 2015.


respostes a "L'Ametlla de Mar revalida les 8 distincions bla..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 784,48 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007