Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Patronat de Turisme promociona la tonyina roja del Mediterrani

26 . Oct, 2010 a les 13:28 | 00:01:18
per gfigueres a La notícia del dia
2123 reproduccions
La gastronomia és un dels productes que conjuntament amb el tipisme mariner i la costa més promociona el Patronat de Turisme de l'Ametlla de Mar. Però faltava en aquesta promoció la tonyina roja. La població té una de les flotes d'encerclament dedicada a la captura d'aquest peix més important del Mediterrani. La flota, a més de capturar-lo per al consum estatal, es dedica a la cria i l'exportació d'aquest producte a altres països com són el Japó i els Estat Units. Degut a aquest fet s'ha considerat que és imprescindible incloure la tonyina en els opuscles de promoció que edita el Patronat. Dami Llaó, gerent tècnic del PMT, ens deia que "la gastronomia és un dels tres actius turístics més importants de l'Ametlla de Mar i és un dels productes on el patronat fa més esforços de promoció cara a l'exterior. Creiem que promocionar la tonyina roja del Mediterrani, dintre i fora del nostre poble, en tenir aquí una empresa local que es dedica a la pesca, cria i exportació d'aquest producte amb tanta fama internacional és una bona cosa".

Qualitats nutritives

En la promoció el patronat destaca les qualitats nutritives de la tonyina. És imminent la publicació de 5000 opuscles en quatre idiomes, català, castellà, francès i anglès que es repartiran a llocs com fires, oficines de turisme i restaurants. Recordem que Grup Balfegó celebra el dia 27 d'octubre les III Jornades de la Tonyina de la Mediterrània, amb el títol "Investigació per a la sostenibilitat".


respostes a "El Patronat de Turisme promociona la tonyina ro..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 126,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007