Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Junta de Residus reconeix la feina feta en el reciclatge d'escombraries

24 . Mai, 2012 a les 11:33
per gfigueres a La notícia del dia
2503 reproduccions
L'Agència de Residus de Catalunya ha enviat un reconeixement a l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar per haver estat un dels 126 municipis de Catalunya que ha aconseguit reciclar més del 55% del total del volum de residus urbans.
Des de Medi Ambient es mostren satisfets per aquest reconeixement. Segons Xavier Solé, tècnic de la Regidoria de Medi Ambient, "això vol dir que del total de quantitats de recollides d'escombraries, el 55% s'ha recuperat i ha entrat de nou al cicle de producció i no ha fet cap a un abocador per contaminar. Una bona part d'aquestes escombraries tornaran a tenir una nova vida".
Tot i aquest reconeixement, pensen que encara queda molta feina per a fer. Per a Xavier Solé, "estem parlant de xifres molt bones, però igual d'aquí a un temps baixem la guàrdia i hem d'estar al cas. Al final, si un sistema de recollida funciona, si és bona, si els camions passen amb la freqüència adequada o no, sempre depèn dels usuaris. No hem de baixar la guàrdia, ja que no està feta tota la feina, perquè en temes mediambientals no s'acaba mai. Igual d'aquí un temps la gent es relaxa i tornem enrere".
Cal recordar que al juny de 2010 l'Ajuntament va posar en marxa el sistema de recollida Easy amb contenidors soterrats, canviant radicalment el concepte de recollida d'escombraries i iniciant la separació de la matèria orgànica, donat que la separació del paper i cartró, el vidre i els envasos ja feia anys, que en menor mesura, ja es portava a terme.


respostes a "La Junta de Residus reconeix la feina feta en e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,34 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 141
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007