Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Assemblea informativa per a afectats per les participacions preferents i altres productes financers tòxics

06 . Jul, 2012 a les 14:11
per gfigueres a La notícia del dia
2023 reproduccions
Dijous dia 5 de juliol a la tarda, va tenir lloc a la Sala d'Actes de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, una assemblea informativa organitzada per AICEC-IDICAE, Associació d'Usuaris de bancs, Caixes i Assegurances de Catalunya, amb l'objectiu d'informar i explicar les eines que tenen al seu abast, totes aquelles persones afectades a la població per productes financers tòxics com ara participacions preferents, cèdules hipotecàries, pagarés, deute subordinat, obligacions convertibles en opcions u obligacions subordinades, productes que segons AICEC-IDICAE les entitats bancàries s'han dedicat aquests darrers anys a comercialitzar sense informar degudament als seus clients.
Segons Àlex Daudén, tècnic de consum de l'associació, "hem explicat tot el tema dels productes financers tòxics i les seves característiques i, bàsicament, hem donat eines als afectats per saber que poden fer a partir d'ara".
Daudén va explicar que hi ha sentències de tribunals a favor de consumidors afectats per participacions preferents. AICEC-IDICAE, junt a una plataforma d'afectats, estan preparant una demanda judicial conjunta contra les 52 entitats bancàries que han comercialitzat aquests productes, les quals en moltes ocasions, han negat la retirada de diners als seus clients. Aquests productes han afectat a 300.000 persones a Catalunya i més d'1 milió a tot l'estat.


respostes a "Assemblea informativa per a afectats per les pa..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 767,89 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 130
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007