Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Una setmana de recollida "easy" d'escombraries

14 . Jun, 2010 a les 10:00 | 00:01:59
per otomas a La notícia del dia
3573 reproduccions
Una setmana després de començar amb el nou sistema de recollida d'escombraries, el sistema Easy, la regidoria de Medi Ambient ha fet una primera valoració, tot i que encara sigui aviat per dir que la població ja ha fet seu aquest nou hàbit de reciclar les restes que es produeixen a casa en cinc fraccions diferenciades, recordem, paper i cartró, plàstic, vidre, orgànic i resta que no es pot aprofitar per a donar-li nova vida.

El sistema està essent utilitzant pels ciutadans de l'Ametlla amb més o menys encert però des de Medi Ambient pensen que aquest nou hàbit s'està instaurant amb força rapidesa, sobretot si es compara amb les informacions que es tenen d'altres municipis en que els seus habitants els ha costa una mica més que a l'Ametlla utilitzar el nou sistema en els primers dies.

La regidoria de Medi Ambient, des del seu màxim representant, el regidor Xavier Llambrich Bono fins als tècnics han passat una setmana de feina dura supervisant tot el procés i intentant solucionar tots els problemes que se'n deriven de la falta de coneixement i d'acceptació del nou sistema, sobretot per a la gent més gran.

Tot i així, el sistema ja funciona al 100%. Potser el que es té menys clar és la separació de la brossa orgànica i de la que és de resta. Val a dir que ja no es produeixen col·lapses, la població sap on es troben els contenidors i ja no deixen les bosses fora de lloc. És una acció cívica que diu molt sobre la voluntat de fer de l'Ametlla una vila absolutament sostenible.

Va ser dimecres 2 de juny quan va canviar les maneres de fer a l'hora de tirar la brossa definitivament perquè es donava inici a la recollida selectiva a la nostra localitat amb la instauració del sistema easy per facilitat als usuaris el poder fer la tria selectiva des de casa. És un mètode que destaca per la seva precisió, rapidesa i fàcil funcionament.


respostes a "Una setmana de recollida "easy" d'escombraries"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 659,50 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007