Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Grup Balfegó fitxa Martín Berasategui per difondre la seva tonyina

11 . Jul, 2016 a les 14:06
per gfigueres a La notícia del dia
2290 reproduccions
El Grup Balfegó va signar la setmana passada un acord amb el cuiner donostiarra Martín Berasategui, pel qual difondrà la imatge de la seva tonyina vermella a tot el món. El xef i la companyia van subscriure l'acord a Lasarte, pel qual Berasategui inclourà en la seva cuina plats i elaboracions amb tonyina vermella de l'esmentada empresa amb seu a l'Ametlla de Mar.
Berasategui, amb set, és el xef amb més estrelles Michelin i client del grup català des de fa temps. Berasategui és xef del restaurant que porta el seu nom a Lasarte (tres estrelles Michelin), el Lasarte a Monument Hotel de Barcelona (dues estrelles) i del MB situat al resort de luxe The Ritz-Carlton Abama (Tenerife) (dues estrelles), segons el comunicat. També assessora altres quatre restaurants més a Espanya, dos a Mèxic i dues a la República Dominicana.
Pere Vicent Balfegó, copresident del Grup Balfegó explica que, "aquest acord ens posicionarà dins del món de l'alta restauració, que és la nostra aposta. La tonyina és un producte que entra molt bé a la restauració japonesa però el nostre interès és el d'arribar a l'alta cuina occidental i amb un referent com Martín Berasategui esperem aconseguir-ho".
Per celebrar aquest acord, el cuiner va presentar aquest dijous un plat amb la tonyina com a ingredient principal: "olives verdes i negres amb tàrtar de tonyina vermella mediterrani".
Al setembre, l'empresa i Martín Berasategui presentaran davant la premsa el primer gran projecte, resultant d'aquest acord, que marcarà l'inici de la seva col·laboració per difondre les qualitats de la tonyina vermella. Tot pareix indicar que el cuiner també podria tenir alguna cosa a veure amb l'apertura la pròxima tardor de la gastroboutique del Grup Balfegó a Barcelona.


respostes a "El Grup Balfegó fitxa Martín Berasategui per di..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,10 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 58
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007