Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Joan Callau guanyador del Premi Martí Pol de poesia 2013 amb l'avís de l'àngel

28 . Nov, 2013 a les 14:32
per gfigueres a La notícia del dia
3360 reproduccions
El veredicte es va conèixer  durant la cloenda de les Jornades Miquel Martí i Pol a Roda de Ter , per commemorar el desè aniversari de la mort del poeta, el 17 de novembre.

L'obra "L'avís de l'àngel", del poeta de l'Ametlla de Mar Joan Callau, ha guanyat el XXIX Premi Miquel Martí i Pol de Poesia, entregat el diumenge 17 de novembre. El veredicte es va conèixer  durant la cloenda de les Jornades Miquel Martí i Pol a Roda de Ter , per commemorar el desè aniversari de la mort del poeta.
L'obra premiada ha aconseguit fondre pensament i poesia d'una manera profunda i senzilla.  Callau fa 29 anys que es va iniciar en el món de l'escriptura, i el mateix Martí i Pol, amb qui s'havien escrit algunes cartes, l'orientava en l'àmbit de la poesia.
" La veritat és que tal com m'ho van comunicar i com ho vaig rebre, dient-me que haver llegit l'obra havia estat un regal, va ser un regal també per a mi. Vull agrair a tothom les nombroses mostres de suport i felicitació que he rebut", explica emocionat Callau.
Actualment, aquest poeta de la Cala, amb una llarga trajectòria a les esquenes i amb una forta vinculació amb la cultura local, està treballant amb un nou projecte. De fet, segons ha confessat el mateix Callau té un llibre en marxa.


respostes a "Joan Callau guanyador del Premi Martí Pol de po..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 707,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007