Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Parc infantil els diumenges d'hivern pels nenes i nenes

29 . Nov, 2013 a les 12:37
per gfigueres a La notícia del dia
2090 reproduccions
Una iniciativa conjunta de la Regidoria d'Esports i la Regidoria de Joventut destinada a nens d'entre 3 i 12 anys que tindrà lloc al pavelló poliesportiu. De fet, el primer parc es preveu que es realitzi el diumenge 15 de desembre. Lallana també ha explicat algunes de les claus de que el cem La Cala compti amb més de 900 abonats.

Des de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, i en concret, des l'Àrea Esportiva i la de Joventut, s'està treballant per poder oferir un parc infantil els diumenges  a la tarda al poliesportiu municipal galetet. Un parc destinat a nens i nenes de 3 a 12 anys per un preu simbòlic. "L'objectiu és poder oferir una alternativa lúdica a aquests nens i nenes alguns diumenges d'hivern", subratlla Ruben Lallana, regidor d'Esports. De fet, el primer parc es preveu que es realitzi el diumenge 15 de desembre.
Més de 900 abonats al cem
D'altra banda, dins de la vessant esportiva i de lleure, el cem la Cala, el Complex Municipal d'Esports i zona d'aigües de l'Ametlla de Mar, suma ja més de 900 abonats. Un augment notable fruit del treball des de l'Àrea Municipal d'Esports, de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i, en concret, des del complex, per oferir diversitat de quotes adaptades a la demanda dels usuaris, recuperar antics abonats, i diversificar encara més l'oferta d'activitats.
A més, per aquests nadals el cem encetarà una campanya de fidelització " perquè és un període on habitualment hi ha baixes temporals o definitives d'usuaris i cal fer un esforç per a motivar-los. Per aquest motiu premiarem als usuaris fidels que confien amb el cem, oferint-los uns tiquets de regal per compartir i gaudir de les instal·lacions", remarca Lallana.
També s'ha intensificat la vessant de salut i benestar del cem a través de serveis com la fisioteràpia, l'estètica, i el massatge, el bronzejat amb raigs UVA, venda de productes nutricionals, osteopatia i fotodepilació, un fet que ha comportat multiplicar per tres la facturació en aquest concepte, respecte a l'any anterior.


respostes a "Parc infantil els diumenges d'hivern pels nenes..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 939,70 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007