Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

St. Jordi d'Alfama i les Tres Cales connectats

07 . Mar, 2014 a les 08:53
per gfigueres a La notícia del dia
3186 reproduccions
Aquesta setmana que ve es realitzaran els treballs de pavimentació amb aglomerat asfàltic del vial que discorre paral·lel a la via del tren i que connecta les urbanitzacions de Sant Jordi d'Alfama i Les Tres Cales, travessant el barranc de Sant Jordi. "D'aquesta manera es condicionarà aquest tram que permet als veïns del municipi circular per una via amb bones condicions sense necessitar de tocar la N-340", subratlla Ruben Lallana, regidor de Gestió del Territori de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.
Els treballs previstos consisteixen amb l'estesa d'una capa d'aglomerat asfàltic de fins a 8 cm d'espessor que permetran disposar en aquesta via d'interconnexió d'una capa de rodament acord al nivell de servei que requereix. Aquests treballs es realitzaran paral·lelament amb la pavimentació que es durà  a terme a la resta dels vials que formen part del sector Sant Jordi d'Alfama 2. Així es pavimentarà amb aglomerat asfàltic una superfície total d' aproximadament 1.500 m2, en la totalitat dels treballs que es duran a terme al llarg d'aquesta setmana que ve a Sant Jordi d'Alfama amb una inversió de 85.000 €.


respostes a "St. Jordi d'Alfama i les Tres Cales connectats"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 690,68 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007