Suma km per La Marató de TV3!

El proper dissabte 13 de novembre, a la platja de l’Alguer de L’Ametlla de Mar, es durà a terme una acció participativa per sumar kms per la Marató de TV3, en el marc de la celebració del Congrés Mundial de Turisme Esportiu que tindrà lloc a Lloret de Mar, els dies 25 i 26 de novembre i promogut per l’Agència Catalana de Turisme, sota el clam “Camí a Lloret”

L’Ametlla de Mar, com a Destinació de Turisme Esportiu, promou la participació oberta a aquelles persones i entitats que desitgin col·laborar en sumar kms sostenibles per mar, en solidaritat amb la Marató de TV3 d’enguany i alhora donant visibilitat a la rellevància del Turisme Esportiu i de la celebració del Congrés Mundial a Catalunya.

Tothom que hi vulgui participar, pot venir a la platja de l’Alguer, entre les 10h i les 13h, ja sigui amb la seva pròpia embarcació o amb les embarcacions cedides, que hi haurà a disposició, per les entitats col·laboradores, per tal de sumar entre tots els 200kms navegant, que representen la distància que separa L’Ametlla de Mar de Lloret de Mar.

S’espera poder concentrar el major nombre d’embarcacions sostenibles: caiacs, velers, paddle surfs, bicicletes de mar, muletes, veles llatines, windsurfs… davant la façana marítima de L’Ametlla de Mar.

Els menors d’edat hauran de portar l’autorització firmada pel seu pare, mare o tutor legal.