2on TALLER MINDFULNESS

El proper dissabte 20 de maig, es realitzarà el segon Taller Mindfulness al CEM la Cala.

Després de la bona acollida que va tenir el primer taller, l’Anabel Navarro, Psicóloga i certificada en el Curs Reeducació del Estrès basat en Mindfulness, realitzarà dos tallers més al CEM La Cala els dies 20 de maig i 17 de juny, en horari de matí.

El Mindfulness o també anomenat Atenció Plena, significa prestar atenció de manera conscient a la experiència del moment present, amb interès, curiositat i acceptació. En permet aprendre a relacionar-nos de forma directa amb allò que està passant a la nostra vida, aquí i ara, en el moment present. Ens dona l’oportunitat de treballar conscientment amb el nostre estres, dolor, malaltia, pèrdua o amb els reptes de la vida.

Per més informació i inscripcions, us podeu adreçar al CEM La Cala o al telèfon 977 10 38 97.