Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El juvenil de La cala perd per 1 a 2 el primer partit de pretemporada

05 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1248 reproduccions
L'equip de futbol juvenil de la Cala, va perdre el passat dissabte per 1 a 2 davant de l'Amposta B, el primer partit de preparació, després de dues setmanes d'entrenaments. Amb una primera part fluixa i una segona part en la qual es van merèixer més, els de l'Ametlla de Mar no van poder remuntar el 0 a 2 inicial, tot i el gol de Joan Vendrell que escurçava diferències. 

La principal novetat d'aquesta temporada està a la banqueta, amb Juanjo Balfegó i Jordi Llaó. Juanjo Balfegó, l'entrenador de l'equip juvenil de la Cala, ha explicat que «fa una setmana i escaig que estem treballant, hi ha molta feina a fer, hem de moure'ns molt i muntar l'equip. Als pobles ens passa que no tenim el que voldríem i no estic parlant de qualitat, sinó de posicions. Tenim pocs centrals, més porters dels que voldríem, moltes bandes i no tanta gent al mig del camp i ho hem d'adaptar tot. Lluitarem amb el que tenim».

Respecte al partit davant de l'Amposta, Balfegó ha destacat que «es van veure totes aquestes mancances i hem de treballar bastant». Tot i així Juanjo ha assenyalat que «tot no és negatiu. És un equip molt jove amb el 70% de jugadors de primer any i el que hem de treballar i intentar és que després de Nadal, l'equip ja jugui d'una manera diferent i que puguem competir mitjanament bé».

Dissabte, l'equip juvenil jugarà un segon amistós al camp del Camarles.


respostes a "El juvenil de La cala perd per 1 a 2 el primer ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,45 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007