Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Gandesa serà el rival del primer equip al II Memorial Josep Pallarés

20 . Ago, 2016 a les 13:45
per drodriguez a La notícia del dia
1468 reproduccions
Dissabte 20 d'agost a partir de les 17.00 h tindrà lloc al Camp de La Cala la segona edició del Memorial Josep Pallarés, cita futbolística implantada l'any passat arran de la prematura desaparició del que havia estat jugador de la Cala i segon entrenador, a més d'altres equips del territori. El rival escollit aquest any per la Junta Directiva ha estat el C.F Gandesa, quart classificat la passada temporada a la 2a Catalana.

Sergi Quintana, president de l'entitat calera explica que «després que l'any passat coincidíssim els equips en els quals va jugar Josep, havíem d'escollir un rival. Tenim una bona relació amb el Gandesa i amb el seu entrenador i el projecte ens sembla interessant, ja que tot i estar a la 2a Catalana és un equip fet amb gent del territori».

El partit però, coincidirà amb l'hora de l'estrena del Barça a la lliga, un fet que segons Quintana, «no hauria de restar aficionats al camp. Josep era una persona propera i compromesa que va treballar pel nostre futbol i ben bé podem deixar de veure un partit del Barça per recordar la seva persona i omplir el camp».

Pel que fa a la pretemporada de l'equip calero, aquest serà el quart partit des que van començar els entrenaments. De moment una victòria per 2 a 0 amb el Masdenverge de 4a Catalana, una derrota per 3 a 0 amb el Camarles de la 2a Catalana –tot i que amb moltes baixes l'equip va mostrar-se sòlid i competitiu– i un 0 a 2 davant del Salou, nou equip de 2a Catalana.

En aquest sentit Quintana comenta que «el balanç d'aquest inici no és gaire positiu, ja que fem una pretemporada amb pocs efectius. Els jugadors vénen d'una temporada molt llarga i aquest any alguns s'ho han pres d'una altra manera. Tot i així al camp del Camarles, i tot i anar pocs efectius, va sorprendre la competitivitat i les ganes de l'equip».

Amb el pressupost més baix de la 3a Catalana i part de la 4a, als caleros encara els cal fer algunes incorporacions per afrontar l'inici de la nova temporada, donat que ara s'estan cobrint les baixes amb jugadors del juvenil i del recentment creat filial que aquest any militarà a 4a Catalana.


respostes a "El Gandesa serà el rival del primer equip al II..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,00 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007