Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala debuta amb derrota al camp del Godall

04 . Set, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1100 reproduccions
El 1r equip de futbol de La Cala va debutar en el campionat de lliga amb derrota. Els caleros van perdre per 2 a 0 al camp del Godall queixant-se de les decisions arbitrals. Els caleros van encaixar un gol a cada part, el primer del qual va ser de penal. Més tard, van veure com l'àrbitre els anul·lava dos gols. 

Tot i que el gol de penal va fer mal als caleros, la primera part del partit va ser molt equilibrada. A la segona part, l'equip va competir més, però es va trobar amb els gols anul·lats per l'àrbitre, el primer dubtós, però el segon totalment legal.

Subi, l'entrenador de l'equip, ha explicat que «va ser una primera part en la qual vam portar una mica més el pes del partit, però ens van xiular un penal en contra al minut 40. Al descans ho vam parlar i a la segona part vam sortir bé, millor que ells, però ens van anul·lar un gol de manera dubtosa i al cap de 5 minuts ens van fer el 2 a 0». 

L'entrenador ha destacat que «tot i que van seguir treballant, a manca de 25 minuts van fer un gol que era legal i l'àrbitre sense saber perquè el va tornar a anul·lar». Segons Subi aquest gol «era el 2 a 1 que ens posava de nou en el partit».

Respecte al rendiment de l'equip, Subirats ha afegit que «tant el Xavi com jo estem contents amb l'actitud dels jugadors, que és un camp difícil, que és el primer partit i tot costa. No hem de posar excuses a les baixes, ja que tots els que van sortir van competir. L'únic que ens queda es seguir treballant. Aquest pròxim cap de setmana tenim el primer partit a casa i esperem que l'afició ens vingui a animar.

Dissabte a les 18 h, La Cala jugarà el seu primer partit a casa, davant de l'Olímpic Mora d'Ebre que ahir va perdre per 2 a 3 a casa davant del Móra la Nova.respostes a "La Cala debuta amb derrota al camp del Godall"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 157,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007