Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La parella formada per Adrian i Carlos es proclama campiona de la 8ª Edició del Volei Platja 2x2

04 . Ago, 2011 a les 11:19 | 00:02:41
per gfigueres a La notícia del dia
2274 reproduccions
La platja de Sant Jordi tornava a retrobar-se amb una cita esportiva el passat dissabte 30 de Juliol, concretament per albergar una nova edició, la 8ª ja, del Campionat de Volei Platja 2x2, patrocinat novament per Instal·lacions Part de Cala.
En aquesta ocasió no es va poder arribar a la xifra rècord d'anys anteriors, i foren 16 les parelles que finalment s'inscrigueren per participar en aquest torneig, jugant cadascuna d'aquestes un bon nombre de partits. De fet, per tal que això fos així, l'organització va preveure un nou format de competició.
La distribució, com sempre, fou de 4 camps, un fet  que possibilitava que cada un dels 4 grups que formaven el quadre inicial tingués un camp de joc propi. A partit d'aquí, es celebraria una primera ronda de partits que serviria per marcar els grups que disputarien els partits ja dins la lluita pel títol, concretament els 1rs i 2ns de cada grup; i també els que jugarien en una fase de consolació, concretament els 3rs i 4ts de cada grup. Novament, per tant, teníem grups de 4, un fet que assegurava 3 partits més per a cada parella.
D'aquesta forma, al llarg del matí s'anirien celebrant els partits corresponents a la fase de grups, on ja es pogueren apreciar les primeres jugades de nivell i els primers equips amb un cert favoritisme per emportar-se el títol final.
La competició i el total dels jugadors es prendrien un descans a les voltes de les dos per dinar i agafar , ja a la tarda, amb més forces els partits claus del torneig. Així, en funció de la classificació en la fase prèvia de la primera fase es disputarien els conseqüents encreuaments de vuitens, una eliminatòria on ja es pogueren apreciar les primers sorpreses.
Ja a quarts la igualtat començà a predominar, tan en una banda del quadre com en l'altre i els partits, que ara es decidien a sets de 21 punts, es resoldrien per petits detalls. Quedaven definides així les semifinals i les posteriors finals. En aquest sentit, per tal de donar un petit descans als jugadors de la final absoluta es disputaria abans la final de consolació que enfrontaria a la parella formada per Carles i Sergi contra, una de les sorpreses del campionat, Ducruet i Norbert, qui al final acabarien guanyant per 21 a 17.
I ja seguidament, final absoluta entre Adrian i Carlos, uns clàssics d'aquest torneig, i Martínez i Calderon, que en la seva primera participació demostraren una gran compenetració i qualitat tècnica. De totes formes, la major experiència i, perquè no dir-ho, alçada dels primers acabaria sent un factor determinant perquè s'enduguessin la victòria en una final disputada al millor de 3 sets a 15 (15-11 / 15-12).
I amb tot decidit, el Regidor d'Esports de L'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, Albert Medrano, seria l'encarregat de fer entrega de les copes pertinents als guanyadors, que a més tingueren també el premi de gaudir d'un sopar al Restaurant Lorena, patrocinador també de l'esdeveniment.
La pròxima cita, aquest mateix dissabte vinent, 6 d'Agost, un altre cop a la platja de Sant Jordi, però ara per albergar la modalitat de volei platja 4x4.


respostes a "La parella formada per Adrian i Carlos es procl..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 671,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007